Välkommen till din träningskompis

Actic, Hagsätra

Stockholm

Personlig tränare

Max Brun

Jag gillar idrotts/grenspecifikträning och att bygga kroppen från grunden på alla sätt för att den ska hålla. Som gammal friidrottare/sprinter är löpning snabbhet och explosivitet det jag brinner för. Hos mig börjar vi med att göra en behovsanalys och tittar på din målplan, tillsammans med den fysiska träningen vill vi tydliggöra dina drivkrafter, din motivation, dina styrkor och svagheter. På så sätt blir du medveten om din egen hinderbana. Vi utgår från vart du befinner dig just nu och vart du är påväg. Med målplanen och det arbete vi gör med den, skapas rätt förutsättningar att utvecklas med din idrott/aktivitet och som människa.
Du missar 100% av skotten du aldrig tar! Kom igång nu!

Utbildningar

Idrottens fystränarutbildning Bosön 17-18
Lic. Personlig tränare (NSCA & ACSM)
1-årig idrottslinje, Bosön Idrottsfolkhögskola
1080MAP screening
Snabbhet och explosivitet inom löpning

E-postadress
max.brun@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Hagsätra

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar