Välkommen till din träningskompis

Actic, Hagsätra

Stockholm

Personlig tränare

Felicia Waxin Borén

Träning ska vara kul och en inspirerande start oavsett vart man vill rikta in sig inom. Alla kan börja bara man har ett starkt självförtroende och viljan till att åstadkomma nånting positivt.

”Glädje” är ett ord som för mig är väldigt viktigt när det kommer till träning i allmänhet, de är det som får mig och vilja vara aktiv länge och må bra. Träningen har dessutom blivit en ”livsstil” som också är starkt kopplat till känslan av välmående, både fysiskt och psykiskt. Med båda delarna så utgår jag istället från ett större helhetstänk hos dig själv med målet du har angivit. Att behålla rörligheten, undvika skador och dessutom stärka kroppen för att klara av vardagen bättre.

Som din personliga tränare vill jag få dig och känna just den känslan. Man har bara en kropp och den måste man ta hand om på bästa möjliga sätt. Den behöver motion och rörelse för att fungera optimalt med de krav vardagen ställer på den.

Kontakta gärna mig för ett konsultationstillfälle och tillsammans ska vi lyckas och sträva mot en bättre DU.

Utbildningar

  • Licensierad Personlig tränare
  • Licensierad Hälsocoach
  • Licensierad Grupptränings instruktör

 

E-postadress
felicia.waxin-boren@actic.se
Jobbar på
Hagsätra, Stockholm

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 7 dagars provtränings!
Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass vid mån av plats.
Kan endast utnyttjas 1 gång per 6 mån per person.

 

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Se villkor

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!