Välkommen till din träningskompis

Actic, Hägersten

Stockholm

Personlig tränare

Åsa Kageren

Min träningsfilosofi är att en kropp inte består av olika enskilda muskler utan en hel kedja som måste samarbeta för att vi ska kunna fungera på bästa möjliga sätt. Jag vill lära dig att känna träningsglädje och få en stark funktionell kropp som klarar av livets utmaningar vare sig det är att springa lopp eller kunna sitta på golvet och leka med dina barn. Med rätt individanpassad träning och manuell behandling optimerar vi din kropp till att prestera på topp!

Utbildningar

  • Medicinsk massageterapeut, Axelsons 2008
  • Personlig tränare, 2009
  • 3D Modul 1-2
  • 3D Fashia
  • Mammamage
  • Stroke och funktionshindrade klienter, PTS
E-postadress
asa.kageren@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Hägersten

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!