Vällkommen till din träningspartner

Actic, Hägersten

Stockholm

Personlig tränare

Anna Lindbom

Jag har arbetat som PT heltid sedan 2004 och utbildar mig ständigt för att bli en ännu bättre tränare. Jag arbetar efter att du ska få en så fungerande och smärtfri kropp som möjligt för att klara de utmaningar som ställs på den. Träning ska vara roligt, effektivt och målinriktat, den ska också sträva till at du får en så fungerande och smärtfri kropp som möjligt. Att nå dina mål är ett gemensamt arbete, funktionella, manuella tekniker varvas med övningar och bindvävsbehandlingar för bästa möjliga resultat oavsett vilket mål du satt.

Utbildningar

  • 3D Funktion modul 1-7
  • S.A.F.E Personlig tränare
  • S.A.F.E Kostrådgivare
E-postadress
anna.lindbom@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Hägersten

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!