Vällkommen till din träningspartner

Actic, Årsta

Stockholm

Personlig tränare

Kristin Holmström

Jag är tjänstledig tom 30/4.

Mitt mål som din tränare är att hjälpa dig dit du vill om det så handlar om att förbättra självförtroendet, öka i muskelmassa eller förändra en hel livsstil. Inget mål är för litet eller för stort!

För att fortsätta träna hela livet behöver träning vara roligt och det ska jag se till genom varierade upplägg och resultat. Vi kommer att kämpa tillsammans för att nå dina mål och på vägen bygga en relation som är mer än bara tränare och kund.

Specialiteter

Funktionell träning
Styrketräning
Rörlighet

Utbildningar

Lic. Personlig tränare, Eleiko
Strength Coach Level 1

E-postadress
kristin.holmstrom@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Årsta

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!