Stockholm, Vasastan Elite

Personlig Tränare

Personlig träning på Actic Vasastan Elite

Vi som arbetar med personlig träning på Actic Elite har som mål att hjälpa och utveckla varje person att lyckas med sina träningsmål. Oavsett om Du har förkunskaper eller inte, så hjälps vi åt att tillsammans skräddarsy ett upplägg som passar just dig, för träning ska vara roligt och givande!

Styrkan med PT-teamet på Actic Elite är sammanhållningen instruktörerna emellan. Att skratta tillsammans, byta erfarenheter, kunskap och alltid vara öppna att fråga varandra om hjälp. Vi tillhandahåller tränare med lång erfarenhet inom friidrott, kampsport, funktionell träning och olympiska lyft. Här hittar du information om alla våra PT:s.

Låter det intressant?

Kontakta Platschefen,
simon.benchimol@actic.se

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar