Välkommen till din träningskompis

Actic, Sydpoolen

Södertälje

Personlig tränare

Robert Tegel

Efter tre års gymnasiestudier inom Idrott, hälsa och kost, har jag arbetat inom Posten AB och varit inspiratör inom friskvård. Jag har alltid brunnit för träning och vill alltid utvecklas. Jag har provat på många idrotter i livet, och kan därför hjälpa dig med idrottsbaserad träning för att nå bästa resultat. Ett mål med träningen är något att sträva efter. Det gäller att veta att målet är rimligt och att det är på en rimlig tid. Små delmål ökar motivationen, och din träning blir alltid rolig och trivsam för dig. För att nå målet så bör du veta hur du ska gå tillväga. Anpassad träning, kost, och vila är tre grundpelare.

”Det pågår många aktiviteter i gymmet – men de är få som tränar – Use it or loose it!”

Specialiteter

Att jag alltid lyssnar på kundens vilja och mål är prio ett. Mitt arbete är att hjälpa dig att komma till ditt mål fortare, med gott resultat och utveckling. En bra hållning och bra teknik är grunden för att man ska utvecklas att nå sitt mål utan skador eller hinder.

Utbildningar

Hälsoinspiratör
Licensierad styrkeinstruktör Actic
Licensierad Personlig Tränare The Academy

E-postadress
pt.sydpoolen@actic.se
Jobbar på
Södertälje, Sydpoolen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!