Välkommen till din träningskompis

Actic, Sydpoolen

Södertälje

Personlig tränare

Maria Petersdotter

Kroppen behöver träning för att orka hela livet ut. Som Personlig Tränare och kostrådgivare med en inriktning att utveckla både din fysiska och mentala styrka kommer jag hjälpa dig att våga lyckas genom att passera din bekvämlighetszon.

Jag kommer att ge dig motivation, inspiration och kunskap för att ta dig dit du inte trodde var möjligt. Jag hjälper dig till att uppnå dina mål, oavsett vem du är. Jag kommer att lära dig vikten av träning och kost så att du närmar dig din optimala förmåga. Jag kan, jag vill, jag ska är orden som följer vår gemensamma resa från start till mål.

Specialiteter

Kostrådgivning
Muskelökning
Viktuppgång
Viktnedgång
Styrketräning
Funktionell träning
Bålstabilitet
Hiit

Utbildningar

Lic Personlig tränare DS Trademark
Lic Kostrådgivare DS Trademark.
Gruppträning: Spinning, Tabata, Core, Cirkelträning, Sh´bam.
Undersköterskeutbildning.

E-postadress
pt.sydpoolen@actic.se
Jobbar på
Södertälje, Sydpoolen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar