Välkommen till din träningskompis

Actic, Sydpoolen

Södertälje

Personlig tränare

Daniel Ekendahl

Motivation är för mig en inre kraft som driver oss mot ett mål. Motivation är något vi skapar och ansvarar för själva, men ibland finns det bara inte där. Träningen kan kännas tråkig och uteblir kanske helt. Vi vet alla att träning är viktig för att vi ska må bra och hålla oss friska. Jag kan hjälpa dig att hitta motivationen och att känna glädja i din träning. Det spelar ingen roll om du är elitidrottare, motionär, nybörjare eller senior, tillsammans ska vi mäta framsteg, skapa mening och förståelse för det vi gör med fullt fokus på just din träning.

”Det finns sju dagar i veckan, och kanske någon dag är inte en av dem!”

Specialiteter

Viktminskning/ökning
Kostrådgivning
Individuell funktionell träning med inriktning kampsport, hockey, rodd m.m

Utbildningar

Cert. Kost- och Träningskonsult – The Academy
Licensierad Kostrådgivare – The Academy
Licensierad Personlig Tränare – The Academy
Styrketräningsistruktör – Actic (1, 2 & 3)
Individuell Funktionell Tränare – The Academy
Hälsoinformatör – The Academy
Utbildning om doping och förebyggande insatser – Prodis
Kettlebell Instruktör – Spartan Training System
Bulgarian Bag Instruktör – Spartan Training System
TRX instruktör med inriktning Funktionell MMA – Concept Seth Roland
Huvudinstruktör S, D & Barn HLR
Första Hjälpen Instruktörs utbildare

E-postadress
daniel.ekendahl@actic.se
Jobbar på
Södertälje, Sydpoolen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar