Välkommen till din träningskompis

Actic, Sydpoolen

Södertälje

Personlig tränare

Annelie Bodin

Mitt mål är att få dig att finna din inre motivation till att börja träna och förbättra din livsstil. Fokusen ligger på dig som individ oavsett ålder eller tidigare erfarenheter inom både kost och träning.

Tveka inte. Ta det första steget till att göra dig själv och din kropp en välgärning genom att skicka ett mail till mig.

Specialiteter

Styrketräning
Funktionell träning
Knä- och fotledsstabilitet
Core

Utbildningar

Kandidatexamen med huvudområde idrottsvetenskap, hälsopedagog
Gruppträningsinstruktör i Aerobics, Aqua, Box & kick, Core, Funktionell träning och Piloxing

E-postadress
annelie.bodin@actic.se
Jobbar på
Södertälje, Sydpoolen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!