Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Södertälje

Personlig tränare

Oscar Jansson

Jag är här för att motivera och hjälpa dig att nå dina mål. Jag har själv spelat fotboll och innebandy på en elitnivå och vet vad som krävs för att uppnå stora mål. Jag vet hur viktig en varierad träning är för oss människor. Jag garanterar en säker, tuff och rolig upplevelse med mig som din personliga tränare. Jag säger inte att det kommer bli lätt, men jag säger att det kommer vara värt det!

Utbildningar

Licensierad Personlig tränare, Eleiko
Styrkeinstruktör, Actic (1, 2, 3)
Konditionsträning, Actic
Licensierad Styrkeinstruktör, The Academy

Specialitet

Viktminskning/ökning
Idrottsspecifik träning
Explosivitet

E-postadress
oscar.jansson@actic.se
Jobbar på
Södertälje, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!