Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Södertälje

Personlig tränare

Daniel Sundberg Jones

Jag kan hjälpa dig med motions- och idrottsskador, rörelseanalys mm. Jag jobbar även som PT. Med hård träning och målmedvetenhet når vi dina mål!

Specialiteter

Viktnedgång
Styrketräning
Funktionell träning
Idrottsspecifik träning

Utbildningar

Leg. Sjukgymnast med idrottsmedicinsk inriktning
Behandlingar
Idrottsmassage inkl. triggerpunktsbehandling
Ledjusteringar
Akupunktur
Kinesiotejp mm.

E-postadress
sundberg.jones@gmail.com
Jobbar på
Södertälje, city

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!