Välkommen till din träningskompis

Actic, Södertälje Park

Stockholm

Personlig tränare

Pernilla Nyberg

Jag har ett brinnande intresse för träning och kost, som jag hoppas på att få dela med dig. Oavsett om du tränar för att hålla igång kroppen eller om du har ett specifikt mål, så hjälper jag dig att utvecklas. Träningen anpassas helt efter dina förutsättningar, din livssituation och dina mål. Tillsammans skapar vi den förändringen du vill ska ske, från start till mål.

Som din personliga tränare kommer jag att motivera, stötta och vägleda dig under resans gång.

Utbildningar

  • PT och Träningskonsult – Hagabergs Folkhögskola
  • Kostrådgivare – Hagabergs Folkhögskola
  • Hälsocoach – Hagabergs Folkhögskola
  • Nutrition – Santa Monica College 2014
  • Fitness and Health – Santa Monica College 2014
E-postadress
pernilla.nyberg@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Södertälje Park

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!