Välkommen till din träningskompis

Actic, Södertälje Park

Stockholm

Personlig tränare

Jenny Persson

Min passion är idag mitt yrke och jag tror på ett liv i balans när det gäller träning, kost och vila för långsiktiga resultat. Det krävs en stark, funktionell kropp för att tackla morgondagens utmaningar och för att leva ett friskt, skadefritt liv. Detta kombinerat med näringsrik kost och vila leder till hållbara vanor.

Tillsammans skapar vi ett program utifrån dina förutsättningar och mål. Vägen dit ska vara rolig, utvecklande och varierande.

Utbildningar

  • Lic. Personlig tränare – The Academy
  • Lic. Träningsinstruktör – The Academy
  • Lic Kostrådgivare -The Academy
  • Gruppträningsinstruktör
  • Sjuksköterskeutbildning
E-postadress
jenny.persson@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Södertälje Park

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!