Välkommen till din träningskompis

Actic, Södertälje Park

Stockholm

Personlig tränare

Filip Konradsson

Oavsett du är nybörjare eller van träningsmänniska är min önskan att motivera och leda dig till nästa steg och vidare i ett hälsosamt liv. Som kund hos mig kan du räkna med ett skräddarsytt upplägg efter just dina behov där du som kund och mina nyckelord står i centrum – Roligt, Skadefritt och Utvecklande.

Vi kommer att jobba mot dina mål genom att inventera just dina förutsättningar och därifrån bygga en stabil bas av god teknik och trygghet i det program vi formar åt dig, förhoppningsvis med många goda skratt på vägen.

Utbildningar

  • Hälsopedagog- Hagabergs folkhögskola
  • Personlig Tränare
E-postadress
filip.konradsson@actic.se
Jobbar på
Stockholm, Södertälje Park

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!