Vällkommen till din träningspartner

Actic, City

Skövde

Personlig tränare

Maria Gewargis

För mig handlar träning om att må bra, att leva ett hälsosamt liv där en mår bra fysiskt såväl som psykiskt. Att hitta den inre motivationen för att varje dag göra bättre ifrån sig och ta sin träning till en ny nivå. Fokus hos mig ligger på styrketräning, basövningar och pulshöjande träning.

Jag hjälper dig som är ny inom träning, dig som fastnat och har svårt att ta dig vidare, men även dig som vill lämna bekvämlighetszonen och ge dig på något tuffare. Tillsammans ser vi till att du utvecklas och får ut det bästa av din träning.

Utbildningar

  • Gyminstruktör – Actic Academy
  • Personlig Tränare – Eleiko
  • Strength Coach Level 1 – Eleiko
E-postadress
maria.gewargis@actic.se
Jobbar på
Skövde, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!