Vällkommen till din träningspartner

Actic, City

Skövde

Personlig tränare

John Lackdal

För mig har träning och hälsa alltid varit det viktigaste området därför att det påverkar oss människor på så otroligt många sätt. Energi, Starkare kropp, bättre självförtroende eller varför inte bara en sund livsstil och välmående är något jag vet att alla kan uppnå.

Jag vill hjälpa dig med just dina mål och anpassa träningen efter dig och dina behov eftersom vi alla är unika.

Träningen ska vara kul och givande men framförallt ge resultat.

Specialiteter

Styrketräning
Konditionträning
Kostrådgivning
Självbild

Utbildningar

Hälsa med inriktning PT, Elitidrottsgymnasium

E-postadress
john.lackdal@actic.se
Jobbar på
Skövde, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!