Nyheter

Redo att anta en riktig träningsutmaning?

Kickstarta hösten 2016 tillsammans med Actic Slottsgatan!

Vill du och dina vänner blir friskare och starkare? Den 25 september 2016 välkomnar vi på Actic Slottsgatan i Örebro Er till Kick It, ett träningsevent i samarbete med Världens Barn. Under Kick It får ni möjlighet att testa på allt som vi erbjuder på Actic Slottsgatan, träffa våra personliga tränare, testa våra gruppträningspass, testa på behandlingar av sjukgymnasterna och naprapaterna från Citykliniken och tävla om fina priser.  

Dessutom har vi glädjen att presentera Mathilda Björck, Les Mills trainer med hela världen som arbetsplats.  Mathilda kommer att hålla i workshops samt presentera klasserna BodyPump, CXWORX samt BodyAttack.

Dagen anordnas till förmån för alla de utsatta barn som Radiohjälpens insamling Världens Barn ger bistånd till runt om i världen och vi önskar att våra besökare under Kick It skänker en gåva till Världens Barn istället för entréavgift. Detta görs genom att smsa: VB100 1880 till 72 999 för att ge 100 kr. Smset fungerar som entrébiljett för dagen.

Schema för Kick it

09.00 BodyBalance
09.00 RPM
10.00 Workshop BodyPump
10.30 Piloxing
10.45 BodyPump
12.00 Föreläsning Världens barn
12.00 Workshop BodyAttack
12.45 BodyAttack
13.00 SomaMove
14.00 BodyCombat
14.00 Dynamic Flex
15.00 Workshop CXWORX
15.30 CXWORX
16.00 Dansmarathon75
16.00 Spinning
17.15 Yoga75

Vill du och dina vänner vara säkra på att få plats på våra gruppträningspass under dagen rekommenderar vi att ni bokar era platser. Bokning sker genom att ringa 019-10 70 00 och öppnar 18 september. Om du missar att boka dig finns ett begränsat antal platser för drop-in.

Personliga tränare på plats!

Våra personliga tränare finns även på plats under dagen mellan kl. 13.00-17.00. De erbjuder Kropps screening (Kontrollerar du din kropp eller kontrollerar den dig? Testa dig och ditt blodtryck under dagen. Föranmälan krävs) samt PT SmallGroup (träna med personlig tränare i en mindre grupp).

Har du frågor om Kick It eller Actic Slottsgatan?

Välkommen att kontakta Evelina Eklund, evelina.eklund@actic.se eller på tel. 019-10 70 00. Vi hoppas att ni vill kickstarta höstterminen 2016 tillsammans med oss på Actic Slottsgatan!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar