Välkommen till din träningskompis

Actic, Arena

Orskarshamn

Vikarierande Platschef, Gruppträningsansvarig, Gyminstruktör, Gruppträningsinstruktör

Cathrine Eriksson

Jag har jobbat på Actic i Oskarshamn sedan sommaren 2013 som instruktör och gruppträningsansvarig.

Träning ska vara roligt och jag hjälper dig mer än gärna att hitta den typ av träning som passar just dig! Jag vill sprida glädje och ge dig inspiration till att nå dina mål oavsett om du föredrar att träna på gymmet eller i grupp på någon av våra härliga gruppträningsklasser.

Har du frågor och funderingar – tveka inte att höra av dig!

Varmt välkommen till mig och mina kollegor på Actic Arena Oskarshamn!

E-postadress
cathrine.eriksson@actic.se
Telefon
0491-88220
Jobbar på
Oskarshamn, Arena

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!