Örebro, Slottsgatan

Personlig Tränare

Personlig Träning på Actic Örebro Slottsgatan

Hos oss på Actic Örebro Slottsgatan är vi en grupp personliga tränare som brinner för att hjälpa människor att få ett friskare och lyckligare liv – idag, imorgon och om tjugo år. Vi brinner för hållbara resultat och tror inte att det finns ett och samma träningsupplägg för alla. Därför kämpar vi med varje klient för att hitta den perfekta lösningen för just dig.

Hos oss på Actic Örebro Slottsgatan är vi en grupp personliga tränare som brinner för att hjälpa människor att få ett friskare och lyckligare liv – idag, imorgon och om tjugo år. Vi brinner för hållbara resultat och tror inte att det finns ett och samma träningsupplägg för alla. Därför kämpar vi med varje klient för att hitta den perfekta lösningen för just dig.

Samtliga PTs i vårt team är välutbildade tränare och flera av oss har studerat träningslära även på universitet. Detta gör att vi har en djup förståelse för kroppen, både på ytan och hela vägen ner till cellnivå. Utöver detta har vi erfarenheter från att utöva elitidrott, men också coacha idrottare på elitnivå. Vi har tillsammans erfarenheter inom flera områden, t.ex. 3D-träning, olympiska lyft, crossfit, kettlebells, styrkelyft, ViPr, TRX, TRX-rip, traditionell styrketräning, viktnedgång, rehabilitering, gravidträning, mental coaching, beteendeförändring och konditionsträning.

Är du nyfiken på hur vi skulle kunna hjälpa dig att ta din hälsa och träning till nya nivåer? Se våra presentationer och kontakta din PT direkt, eller hör av dig till hela teamet antingen genom att prata med oss i receptionen, eller maila oss direkt på slottsgatan@actic.se

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar