Välkommen till din träningskompis

Actic, Slottsgatan

Örebro

Personlig tränare

Susanna Olofsson

Kroppen är ett avancerat system där alla människor bär på olika styrkor och svagheter. Min klient står alltid i fokus och jag arbetar alltid baserat på individens förutsättningar. Det finns inte en träningsform som passar alla och vi kommer tillsammans hitta vad du behöver. Mitt mål är att alla klienter ska vara smärtfria, starka och friska idag, imorgon och resten av livet. Quickfi x, dieter och ångest existerar inte i min träning utan vi når fantastiska resultat genom andra långsiktiga lösningar där glädjen för träning är det absolut viktigaste.

Specialiteter

Bindvävsbehandling
3D-träning
Beteendeförändring

Utbildningar

Professionell tränare – Örebro universitet
Kandidatexamen i idrottsvetenskap
Instruktör tyngdlyftning, kettlebell och funktionell grundträning
Get your fascia straight
Myofascial release
Procedos platform
Diplomerad massör
Träningsplanering och periodisering
HLR
Hälsopedagog för barn & ungdomar

E-postadress
susanna.olofsson@actic.se
Jobbar på
Örebro, Slottsgatan

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar