Välkommen till din träningskompis

Actic, Slottsgatan

Örebro

Personlig tränare

Fredrik Biörs

Idrott har alltid varit en central del av mitt liv, då jag sysslat med flertalet lagidrotter och intresserat mig för träning i allmänhet. Som din personliga tränare ser jag till att du utvecklar både dig själv och din kunskap kring träning. Även om du ”inte är en träningsmänniska” så kommer vi hitta din inre motivation. Jag jobbar med något jag älskar och genom att skapa glädje kring träning så gör vi det till något bestående. Tillsammans utvecklas vi, tillsammans mår vi bättre!

Specialiteter

Konditionsträning
Skaderehabilitering
Viktnedgång

Utbildningar

Fystränare – ÖSK Fotboll
Kandidatexamen i idrottsvetenskap Diplomerad massör
Tyngdlyftningsinstruktör, Steg-1
3D-träning

E-postadress
fredrik.biörs@actic.se
Jobbar på
Örebro, Slottsgatan

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!