Välkommen till din träningskompis

Actic, Slottsgatan

Örebro

Personlig tränare

Angelika Persson

Varje människa är unik och bär på en särskild livshistoria som påverkar hur just deras vardag ser ut. Kroppen är ett komplext system där alla delar samverkar, därför är min filosofi att se och jobba med helheten hos mina klienter. Jag drivs av att hjälpa människor till att hitta kärleken för rörelse, samt motivera dem till en mer hälsosam livsstil.

Specialiteter

Fysträning – lagidrott
TRX Suspension
TRX Rip

Utbildningar

Kommande kandidatexamen i idrottsvetenskap, (Tränarprogrammet, Örebro Universitet)
Diplomerad massör (svensk klassisk massage)
Licenserad personlig tränare (Deep bodywork)
Fystränare, KIF-Talang
Tyngdlyftningsinstruktör, Steg-1 (Svenska Tyngdlyftningsförbundet)
HLR & Akut omhändertagande

E-postadress
pt.slottsgatan@actic.se
Jobbar på
Örebro, Slottsgatan

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!