Actic Örebro Kompassen

Personlig träning

Personlig Träning på Actic Örebro Kompassen

PT-teamet på Actic Kompassen är ett kompetent gäng med många års studier i bagaget som alla värnar om din hälsa, välmående och framtid.

Vi finns här för att hjälpa dig att hitta glädjen i fysisk aktivitet, att nå dina mål och för att få träning att bli en naturlig del av din vardag. Dit når vi genom våra kreativa lösningar, upplägg och flexibilitet tillsammans med din vilja.

Vi besitter en bred kunskap och stor kompetens inom många områden tack vare våra olika bakgrunder och intressen. Löpning, idrottsspecifik träning (bl.a. fotboll/hockey), funktionell träning, rörlighet, mammaträning, fitness och olympiska lyft är några av våra kvalitéer. Som komplement kan vi dessutom hjälpa dig med kostrådgivning, motivation & målsättning.

Vårt gemensamma mål är att vi vill att du ska lyckas nå ditt mål, oavsett vad det än må vara! För att komma i kontakt med en personlig tränare mailar du till respektive PT (du hittar alla här), tar kontakt med receptionen alternativt mailar Fredrik på fredrik.kallis@actic.se för vidare vägledning.

Frågor och Svar