Välkommen till din träningskompis

Actic, Kompassen

Örebro

Personlig tränare, Massör

Emma Reinhed Liljeqvist

Min målsättning som personlig tränare är att inspirera, motivera och ge dig de bästa förutsättningarna för en hälsosam och lustfylld träning. Jag ger dig de verktyg du behöver- oavsett om du vill bli starkare/ uthålligare, gå ned eller upp i vikt, toppa formen eller något annat. Mitt jobb som personlig tränare är att individualisera träningen utifrån dina intressen och behov, din vardag, och ditt livspussel.

Med min kunskap, mitt driv, din målsättning och din vilja når vi tillsammans de resultat som du vill ha!

Utbildningar

  • Tränarprogrammet, Örebro universitet
  • Spa-programmet, Örebro universitet
  • Tränarutbildning Steg 1, Svenska Tyngdlyftningsförbundet
  • Rörelseapparatens anatomi och massage, Örebro universitet
  • HLR-utbildning, Svenska rådet för Hjärt-lungräddning
  • Massör
E-postadress
emma.liljeqvist@actic.se
Jobbar på
Örebro, Kompassen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 7 dagars provtränings!
Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass vid mån av plats.
Kan endast utnyttjas 1 gång per 6 mån per person.

 

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Se villkor

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!