Välkommen till din träningskompis

Actic, Kompassen

Örebro

Personlig tränare

Elin Steiner

Mitt brinnande intresse för träning, aktivitet och hälsa driver mig varje dag framåt för att utvecklas som Personlig Tränare och atlet. Att träna tillsammans med mig ska vara roligt, utmanande, inspirerande och ge dig resultat.

Ingenting är omöjligt, men det finns heller inga genvägar till en god fysik och hälsa. Utmaningen är att på egen hand hitta den träningsform som trollar bort ”jag måste” och gör att gymmet blir något du längtar till, där träningen är givande och skapar mer vilja till förändring.

Jag hjälper dig med ett effektivt och hållbart träningsupplägg som vi tillsammans anpassar efter just dina mål, förutsättningar och livssituation.

Specialiteter

Forma kroppen
Muskelökning
Motivation

Utbildningar

Lic.PT Eleiko
Eleiko Strength Coach Level 1
Performance – Hantlar & Kettelbells

E-postadress
pt.kompassen@actic.se
Telefon
076 316 61 00
Jobbar på
Örebro, Kompassen

 

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!