Välkommen till din träningskompis

Actic, Kompassen

Örebro

Personlig tränare

Anton Hallor

Elitorienterare, snabbast i världen upp och ned för kvarntorpshögen tio gånger, cyklat genom Sverige och erfarenhet från både Ironman och Vasaloppet gör att jag utöver akademiska kunskaper vet vad konditionsträning innebär i verkligheten. Alla kan vi träna. Men som PT hjälper jag dig att utgå ifrån där du är just nu, gör ett personligt träningsprogram specifikt för dig och där varje pass har ett tydligt syfte så att du når dina mål snabbt. God kondition är en klok investering. När sätter vi igång?

Specialiteter

Konditionsträning
Uthållighetsidrott
Tävlingspsykologi

Utbildningar

Tränarprogrammet Örebro Universitet (pågående)
HLR och akut omhändertagande
Spinninginstruktör (Les Mills)
Instruktörsutbildning Steg 1

E-postadress
anton.hallor@actic.se
E-postadress
0706311549
Jobbar på
Örebro, Kompassen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!