Välkommen till din träningskompis

Actic, Hagabadet

Örebro

Personlig tränare

Jane Ernestam

Genom min gedigna erfarenhet så har jag förmågan att lyssna, utveckla och hantera just dina behov så att träningen kan bli en del av din vardag. Oavsett vem du är och vilka mål du har så är du välkommen att starta en ny träningsresa tillsammans med mig!

Utbildningar

  • Lic. Personlig Tränare, The Academy
  • Lic. Kostrådgivare, The Academy
  • Weight Trainer
  • Strength Cardio Utbildning
  • Kinesis One – Grundkurs
E-postadress
jane.ernestam@actic.se
Jobbar på
Örebro, Hagabadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!