Norrköping, City

Personlig Tränare

Personlig träning på Actic Norrköping

Hos oss på Actic Norrköping är vi ett gäng personliga tränare som har som mål att hjälpa alla våra medlemmar med personlig träning för att vi vill att våra medlemmar ska lyckas med sin träning och få det till en hållbar livsstil. Vi har tillsammans en bred erfarenhet och kompetens inom bla. kostrådgivning, viktminskning, triatlon, olympiska lyft, rörlighetsträning och funktionell träning.

Det viktigaste för oss är att du ska hitta den PT som passar dig och dina mål bäst. Vi hjälps gärna åt i teamet för att utveckla vår kompetens och på så sätt kunna ge dig den bästa hjälpen. Tillsammans håller vi även föreläsningar och work shops.

Vill du få kontakt med någon av oss? Här hittar du alla vi som jobbar som personligare tränare på Actic Norrköping. Du kan även få hjälp av vår platschef att bli lotsad till rätt PT. Kontakta asa.nordlund@actic.se

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar