Norrköping, City

Personlig Tränare

Personlig träning på Actic Norrköping

Hos oss på Actic Norrköping är vi ett gäng personliga tränare som har som mål att hjälpa alla våra medlemmar med personlig träning för att vi vill att våra medlemmar ska lyckas med sin träning och få det till en hållbar livsstil. Vi har tillsammans en bred erfarenhet och kompetens inom bla. kostrådgivning, viktminskning, triatlon, olympiska lyft, rörlighetsträning och funktionell träning.

Det viktigaste för oss är att du ska hitta den PT som passar dig och dina mål bäst. Vi hjälps gärna åt i teamet för att utveckla vår kompetens och på så sätt kunna ge dig den bästa hjälpen. Tillsammans håller vi även föreläsningar och work shops.

Vill du få kontakt med någon av oss? Här hittar du alla vi som jobbar som personligare tränare på Actic Norrköping. Du kan även få hjälp av vår platschef att bli lotsad till rätt PT. Kontakta asa.nordlund@actic.se

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!