Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Norrköping

Personlig tränare

Sara Säwar Franzén

Med den kunskap jag har inom träning och hälsa har jag förutsättningarna som krävs för att hjälpa Dig att nå ditt mål – allt från fettförbränning, ökad muskelmassa och styrka till att förbättra dina idrottsprestationer samt förebygga skador. Jag hjälper Dig att skapa, justera och verkställa planen för att du ska nå dit Du vill.

Specialiteter

Kostrådgivning
Massageterapi
Fitness

Utbildningar

Lic. Personlig tränare, EHFA standards
Näringslära, kostrådgivning, Coachning & mental träning, Bergqvist massage & friskvårdsutbildningar
Cert. Massageterapeut, Branschrådet svensk massage
Rehabilitering & skador, Bergqvist massage & friskvårdsutbildningar

E-postadress
pt.norrkoping@actic.se
Jobbar på
Norrköping, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!