Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Norrköping

Personlig tränare

Lina Ekström Medling

Du bestämmer målet, jag ger dig verktygen och visar vägen! Som personlig tränare är jag positiv, tuff och mitt fokus ligger på dig och dina mål. Jag har en aktiv bakgrund inom försvarsmakten och är tidigare friidrottare. 2008 började jag att styrketräna på gym och är dagsläget aktiv med styrkelyft.

Specialiteter

Styrketräning
Idrottsmassage
Olympiska lyft

Utbildningar

Cert. Massör, Medicinskt Kursforum
Lic. PT, Hälsocoach och kostrådgivare, Lillsveds Idrottsfolkhögskola
Dipl. Testledare, Lillsveds Idrottsfolkhögskola
Dipl. GT-instruktör, (box, spinning, crossfit, core, skivstångsträning)

E-postadress
lina.ekstrom@actic.se
Jobbar på
Norrköping, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!