Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Norrköping

Personlig tränare

Gith Anzelius

Som utbildad hälsoutvecklare och LifeStyle Coach hjälper jag dig att skapa en hälsosam livsstil och se på helheten. Vi sätter både kort- och långsiktiga mål inom de olika delarna. Träningen kommer automatiskt att ge bättre effekt. Det handlar inte bara om att skapa kortsiktiga mål, utan om att skapa nya beteenden som långsiktigt ger resultat. Jag är en positiv, energisk, rak och målinriktad PT och stöttar dig på vägen – med olika verktyg, med mina kunskaper och din vilja!

Specialiteter

Kost
Motionslära
Yoga

Utbildningar

Hälsoutvecklare (KY-utb)
Lic. kostrådgivare, SAFE
Lic. Viktväktarcoach, Viktväktarna
Friskvårdsmassör, Haluxa

E-postadress
pt.norrkoping@actic.se
Jobbar på
Norrköping, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!