Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Norrköping

Personlig tränare

Gith Anzelius

Som utbildad hälsoutvecklare och LifeStyle Coach hjälper jag dig att skapa en hälsosam livsstil och se på helheten. Vi sätter både kort- och långsiktiga mål inom de olika delarna. Träningen kommer automatiskt att ge bättre effekt. Det handlar inte bara om att skapa kortsiktiga mål, utan om att skapa nya beteenden som långsiktigt ger resultat. Jag är en positiv, energisk, rak och målinriktad PT och stöttar dig på vägen – med olika verktyg, med mina kunskaper och din vilja!

Specialiteter

Kost
Motionslära
Yoga

Utbildningar

Hälsoutvecklare (KY-utb)
Lic. kostrådgivare, SAFE
Lic. Viktväktarcoach, Viktväktarna
Friskvårdsmassör, Haluxa

E-postadress
pt.norrkoping@actic.se
Jobbar på
Norrköping, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer att få en kod via mail. Ta med den till din anläggning för att aktivera din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!