Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Norrköping

Personlig tränare

Gabriella Jakobner

Som tidigare danskoreograf och fysledare har jag arbetat mycket med flexibilitet, rörlighet och funktionell styrka. Oavsett om du tränar för att hålla igång kroppen eller om du har ett specifikt mål, så hjälper jag dig att utvecklas och att växa i dig själv. Man blir aldrig fullärd och man klarar mycket mer än vad man tror, både fysiskt och psykiskt. Ibland behöver man någon som startat igång, motiverar till att fortsätta eller som ser till att man slutför arbetet – där kommer jag in i bilden.

Specialiteter

Funktionell träning
Muskeluppbyggnad (Fria vikter, Body Fitness)
Fettförbränning
Viktminskning

Utbildningar

Lic. Personlig Tränare &
kostrådgivare, DS PT-school
Lic. Mental and Lifestyle Coach
Functional Training School, Göteborg
Dipl. PT LifeStyle Coach, Actic

E-postadress
pt.norrkoping@actic.se
Jobbar på
Norrköping, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!