Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Norrköping

Personlig tränare

Erika Jonsson

Utmaningar, små som stora, har alltid legat högt på min lista. Att få hjälpa just dig att nå dina mål är min nästa utmaning. Har du redan klara mål framför dig eller behöver du vägledning till att hitta ett mål att jobba mot så följer jag jättegärna med på din resa som vi tillsammans styr med starka, stolta steg över mållinjen. Är ditt mål att gå ner eller upp i vikt, bli starkare i din sport eller i vardagen, få en bättre kondition, trivas med dig själv i sommaroutfitten eller hitta en bra balans i livet? Kom ihåg att inga mål är omöjliga. Med rätt hjälp på traven, de rätta verktygen och ett jäkla glatt humör så klarar
du det mesta! Välkommen att boka in dig på en konsultation hos mig!

Utbildningar

 • Cert. Kost- och träningskonsult – The Academy
 • Grundutbildning i anatomi
 • Lic. Träningsinstruktör
 • Lic. Personlig tränare
 • Lic. Kostrådgivare
 • Diplomerad Hälsoinformatör
E-postadress
erika.jonsson@actic.se
Jobbar på
Norrköping, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

 • Behandling av personuppgifter

  Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

 • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
 • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar