Välkommen till din träningskompis

Actic, Södervärn

Malmö

Personlig tränare

Marina Karlsson

Som yogainstruktör är min roll att finnas till hands som en guide för att vägleda klassen in och ut i olika yoga positioner och sinnesstämningar med utgångspunkt i att varje rörelse och andetag bör anpassas efter individens förutsättningar och behov. På samma sätt ser jag på min roll som personlig tränare – en vägledare som kan hjälpa till att nå önskade mål med fokus på att belastning och intensitet ska anpassas efter individens tidigare träningserfarenhet, kroppsbyggnad, rörelsemönster och dagsform. Om du är nyfiken på hur jag kan hjälpa dig att maximera resultaten av din träning är du välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation. Vi ses i gymmet!

Utbildningar

  • Lic. Personlig Tränare – Eleiko Education
  • Elements of Yoga – S.A.F.E. Education
  • Cert. Yogainstruktör – Actic Education
  • Sport Psychology – Malmö högskola
E-postadress
marina.karlsson@actic.se
Jobbar på
Malmö, Södervärn

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar