Välkommen till din träningskompis

Actic, Södervärn

Malmö

Personlig tränare

Marina Karlsson

Som yogainstruktör är min roll att finnas till hands som en guide för att vägleda klassen in och ut i olika yoga positioner och sinnesstämningar med utgångspunkt i att varje rörelse och andetag bör anpassas efter individens förutsättningar och behov. På samma sätt ser jag på min roll som personlig tränare – en vägledare som kan hjälpa till att nå önskade mål med fokus på att belastning och intensitet ska anpassas efter individens tidigare träningserfarenhet, kroppsbyggnad, rörelsemönster och dagsform. Om du är nyfiken på hur jag kan hjälpa dig att maximera resultaten av din träning är du välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation. Vi ses i gymmet!

Utbildningar

  • Lic. Personlig Tränare – Eleiko Education
  • Elements of Yoga – S.A.F.E. Education
  • Cert. Yogainstruktör – Actic Education
  • Sport Psychology – Malmö högskola
E-postadress
marina.karlsson@actic.se
Jobbar på
Malmö, Södervärn

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!