Välkommen till din träningskompis

Actic, Södervärn

Malmö

Personlig tränare

Elin Sämfors

”If it doesn’t challenge you it doesn’t change you”

Vill du förändra eller förbättra något? Vill du bli starkare, snabbare, smidigare, smalare, få mer energi eller bara hitta träningsglädjen? Jag hjälper dig! Jag har jobbat som personlig tränare, basketränare och coach i snart 10 år. Min kunskap och erfarenhet blir din styrka. Tillsammans lägger vi upp en plan för att ta dig till dina mål med hjälp av rolig och tuff träning!

Utbildningar

  • Kandidatexamen idrottsvetenskap
  • Lic. Personlig Tränare
  • Idrottspsykologi
E-postadress
elin.samfors@actic.se
Jobbar på
Malmö, Södervärn

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!