Välkommen till din träningskompis

Actic, Veberöd

Lund

Personlig tränare

Emma Axklo

En funktionell vardag är det viktigaste för mig, men jag triggas av människor som vill ha förändring. Efter min egna resa mot ett hälsosamt liv vet jag att förändring är kostsamt men när målen nås, väldigt givande. Det kan röra sig om viktförändring, ökad prestation mot ett lopp eller tävling eller kanske att hitta en hälsosam vardag.Jag jobbar med rörelseträning i kombination med funktionell styrka genom basövningar och gärna tillsammans med intervaller som konditionsträning. Allt för att optimera träningen!

Om du bidrar med mål och vilja, så tar jag fram en plan och bidrar med både kunskap och pepp längs med vägen! Tillsammans når vi dina mål på ett
kvalitativt och effektivt sätt!

Utbildningar

  • PT-utbildningen, Eleiko Halmstad
  • Svenska gymnastikförbundets grundutbildning
  • Strength Coach Steg 1, Eleiko
E-postadress
emma.axklo@actic.se
Jobbar på
Lund, Veberöd

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!