Välkommen till din träningskompis

Actic, Skryllegården

Lund

Personlig tränare

Åsa Dahlqvist

Mitt stora intresse för sport och hälsa har givit mig många varierande och utmanande projekt genom åren. Konditionsidrotter, löpning, simning och cykling har alltid funnits där både som träning och tävling.

Oavsett om du tränar för hälsa eller prestation, kan jag med mina 20 års erfarenhet av hälso- och sjukvårdsbranschen, hjälpa dig att uppnå dina mål och hitta en träning som fungerar i din vardag.

Träning för mig ska vara säker, varierande och skapa positiv energi.

Specialiteter

Styrketräning
Konditionsidrotter
Rehab/skadehantering

Utbildningar

Lic PT Y-Labb 2013
Diplomerad kostrådgivare 2013
Ledarskapsutbildning1,2 – Academic House 2012
Lic Spinning instructor – The Academy 2013
Lic core instructor – Eleiko 2013
Lifestyle Coach by Actic
Löpcoach, 2014

E-postadress
asa.dahlqvist@actic.se
Jobbar på
Lund, Skryllegården

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!