Lund, Olympen

Personlig Tränare

Personlig Träning Actic Lund Olympen

Hos oss på Actic Olympen har vi en grupp individuellt kompetenta tränare med stort driv och kunskap inom träning och kost. Vi brinner för våra medlemmar och triggas av deras framgång!

Våra särskilda skickligheter finner du inom bl.a. funktionell träning, Olympiska lyft, fotboll, innebandy, konditionsupplägg, kostrådgivning för viktökning/minskning, En Svensk Klassiker och Triathlon. Med kreativa uppslag hittar vi den lösning som passar just dig för att vi skall lyckas med träningen och en hälsosam livsstil. Vi tar, tillsammans med dig, övergripande ansvar för att du skall nå dina mål och trivas med träningen. Vi på anläggningen har samlad erfarenhet från mer än 3500 timmars praktiskt arbete med nöjda kunder. Det viktigaste för oss är att du kommer i kontakt med den PT som passar dig bäst och som du trivs med.

Vill du komma i kontakt med någon av oss? Hör av dig till den tränare du tror passar dig! Du är också varmt välkommen att ta kontakt med oss via olympen@actic.se eller vår platschef mikael.servin@actic.se för guidning till rätt PT för just dig.

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar