Välkommen till din träningskompis

Actic, Olympen

Lund

Personlig tränare

Timmy Haraldsson

Träning, i mina ögon, innebär framför allt funktion och hållbarhet. Oavsett målsättning behöver din kropp erhålla minst den funktion som krävs för att lösa uppgiften. Med min hjälp hittar vi tillsammans förutsättningarna som krävs och planerar träningen därefter, för att komplettera de styrkor du redan har.

Genom vilja, driv och välanpassad vägledning från ett tränat öga kan du ta dig hur långt som helst.

Utbildningar

  • Lic. Styrketräningsinstruktör
  • Lic. Personal Trainer – Eleiko
  • Dipl. i Träningsplanering, periodisering och formtoppning – The Academy
E-postadress
timmy.haraldsson@actic.se
Jobbar på
Lund, Olympen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!