Välkommen till din träningskompis

Actic, Olympen

Lund

Personlig tränare

Oscar Throedsson

För mig är det viktigt att hitta vad du tycker är roligt men samtidigt utmanande och som får dig att längta till nästa träningspass. Mina nyckelord är utmanande, roligt och resultat. Det är viktigt att vi känner och ser framstegen i din träning för att ständigt drivas framåt och vilja sätta nya mål.

Jag ser fram emot att träffa dig för att se hur vi skulle kunna jobba tillsammans och se hur jag kan hjälpa dig.

Utbildningar

  • Projektledaransvar som idrottskonsulent – Katrinebergs Folkhögskola
  • Träning för barn- och ungdomar med olika funktionsnedsättningar
  • Personlig tränare – Katrinebergs Folkhögskola
E-postadress
oscar.throedsson@actic.se
Jobbar på
Lund, Olympen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!