Välkommen till din träningskompis

Actic, Olympen

Lund

Personlig tränare och PT-ansvarig

Joakim Gernersson

Idrott och hälsa har alltid varit en central del av mitt liv. Jag har spelat fotboll på elitnivå med meriter från bland annat spel i Superettan och Skånelaget. Sen ett par år tillbaka har skador och ett avtagande fotbollsintresse gjort att jag istället funnit en ny kärlek till olika styrketräningsformer och gymmet. Utbildningsmässigt har jag en kandidatexamen i Service Management med hälsoinriktning vid Lunds Universitet. Med dessa på-samlade erfarenheter och kunskaper har jag nu funnit något som jag innerligt brinner för: att hjälpa andra med deras träning och inspirera till en aktiv och hälsosam livsstil.
Tillsammans når vi dina träningsmål!

Utbildningar

  • Lic. Personlig tränare – DS Trademark
  • Lic. Kostrådgivare – DS Trademark
  • Kandidatexamen i Service Management inriktning hälsa – Lunds Universitet
E-postadress
joakim.gernersson@actic.se
Jobbar på
Lund, Olympen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!