Välkommen till din träningskompis

Actic, Olympen

Lund

Personlig tränare

Emma Frick

Träning har alltid varit en stor del av mitt liv. Tidigare var jag mycket aktiv inom fotboll men efter en knäskada fick jag lägga skorna på hyllan och började då träna på gym. Idag är det simning, löpning, volleyboll och funktionell träning som ofta står på mitt schema. Jag har studerat Hälsa och Turism vid Scandinavian college of travel and tourism i Orsa under två år och tog examen juni 2014. Där fick jag bred kunskap inom området hälsa och är nu redo för nya utmaningar.

Som din personliga tränare ska vi tillsammans nå dina mål efter dina förutsättningar och din vilja. Massage är ett bra komplement till träningen då man kan lösa upp spänningar, öka cirkulation och hjälpa dig att bli av med smärta/värk. Hälsa för mig är en balans mellan träning, kost och avslappning. De är precis det som jag kan erbjuda till just dig. Tillsammans ska vi finna glädje och motivation till träningen. Det ska helt enkelt vara kul att träna!

Motto: ”If you can dream it, you can do it”

Specialiteter

Viktminskning
Funktionell träning
Kostråd
Massage

Utbildningar

Certifierad Massageterapeut, Axelsons, 2013
Licensierad Personlig tränare, SAFE, 2014
Licensierad Träningsinstruktör, SAFE, 2014
Träningsinstruktör, Actic, 2014
Kostcoach, SCoTT, 2014

E-postadress
pt.olympen@actic.se
Jobbar på
Lund, Olympen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!