Välkommen till din träningskompis

Actic, Olympen

Lund

Personlig tränare

Emelie Kristiansson

Oavsett om ditt mål är att komma igång med träningen, gå ner eller upp i vikt eller mer idrottsspecifikt inriktat skapar vi tillsammans ett träningsupplägg som passar dig, dina mål och behov. Den bästa träningen är den du faktiskt utför. Därför är det viktigt för mig att hitta träning som du tycker är rolig och att vi främjar en motivation som får dig att vilja fortsätta med träningen på lång sikt och skapar nya mål när du klarat de gamla.

Utbildningar

  • Examinerad PT – Katrinebergs Folkhögskola
  • Kandidatexamen i Idrottspsykologi – Lunds Universitet
  • Tränarskolan 1 – Svenska Handbollsförbundet
E-postadress
emelie.kristiansson@actic.se
Jobbar på
Lund, Olympen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!