Välkommen till din träningskompis

Actic, Delphinenbadet

Lund

Personlig tränare

Victor Elofsson

I början var det ett måste men nu är det en självklarhet. Från den dagen då jag själv klev in på ett gym för första gången har mitt intresse för träning utvecklats kraftigt. Alla timmar som har gått åt till att träna har gett extremt positiva effekter och har samtidigt fått upp mina ögon för att hjälpa andra människor att nå sina mål inom deras val av träning. Jag ska inspirera och hjälpa er att hitta motivationen och vägleda er till era mål på säker väg. Vägen dit behöver inte vara lång.

Utbildningar

  • Anatomi, fysiologi och träningslära, Grimslövs folkhögskola
  • Licensierad Träningsinstruktör, SAFE
  • Licensierad Personlig Tränare, SAFE
  • Näringslära för optimala resultat, SAFE
  • Träning under och efter graviditet, SAFE
E-postadress
victor.elofsson@actic.se
Jobbar på
Lund, Delphinenbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!