Välkommen till din träningskompis

Actic, Delphinenbadet

Lund

Personlig tränare

Pontus Nordlöf

Viljan att förbättra mig själv både fysiskt och mentalt har alltid varit en del av min identitet. Jag har erfarenhet inom basket på både Superettan-nivå i Sverige samt Collegenivå i USA. Min fi losofi är att träning ska ge resultat som överträffar förväntningar samtidigt som det bör vara roligt och varierande. Vare sig dina mål är att prestera bättre inom din idrott eller att enbart må och se bättre ut så anpassar vi upplägget efter dina personliga mål och erfarenheter.

All träning du utför med mig är grundat i vetenskapligt erkända metoder som garanterar framgång samtidigt som vi håller inspirationen, motivationen och glädjen på topp!

Utbildningar

  • Lic. Personlig Tränare, DS Trademark
  • Lic. Massör, DS Trademark
  • Kinesiologi, beteendevetenskap
E-postadress
pontus.nordlof@actic.se
Jobbar på
Lund, Delphinenbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!