Välkommen till din träningskompis

Actic, Delphinenbadet

Lund

Personlig tränare

Maria Nilsson

Med en bakgrund som simlärare, simmare och crossfit utövare är träningen med mig mångsidig. För mig är det lika viktigt att det är kul och motiverande så som det är viktigt med kunskap och kroppskännedom om den egna kroppen.

Träning finns i många varianter och jag är säker på att det finns något som passar alla, man måste bara våga testa och utmana sig själv för att hitta rätt. Jag vill motivera och inspirera till en sundare livsstil både genom träning och vägledning till bättre kost för ett hälsosammare liv. Alla har vi våra hinder och till det har vi lösningar. Oavsett om du vill förbättra tekniken på din simningen eller rent av lära dig simma, till att få hjälpa med träningen i gymmet så skapar
vi ett upplägg som passar just dig.

Utbildningar

  • Lic. Träningsinstruktör
  • Lic. Personlig tränare
  • Lic. Kostrådgivare
  • Hälsoinformatör
E-postadress
maria.nilsson@actic.se
Jobbar på
Lund, Delphinenbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!