Välkommen till din träningskompis

Actic, Delphinenbadet

Lund

Personlig tränare

Linnea Nyberg

Träning har sådana fantastiska hälsoeffekter och detta vill jag hjälpa och inspirera dig till att uppleva och förstå! Hälsa handlar för mig om att du mår bra både psykiskt och fysiskt och kan prestera i din vardag på det sättet som du vill. Tillsammans lägger vi upp ett program så att du på bästa sätt ska uppnå dina mål, förebygga skador och kunna prestera bättre i alltifrån bassängen, gymmet och vardagen.

Utbildningar

  • Fil kand. i Biomedicin inriktning fysisk träning
  • Strength Coach Level 1, Eleiko
  • Dynamisk neuromuskulär stabilisering (DNS) I
  • Klassisk svensk massage och triggerpunkt, Friskvårdsgruppen
  • Pågående Fysioterapeututbildning
E-postadress
linnea.nyberg@actic.se
Jobbar på
Lund, Delphinenbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!