Välkommen till din träningskompis

Actic, Högevall

Lund

Personlig tränare

Sofia Harre-Wallén

Som Gruppträningsinstruktör, med över 20 års erfarenhet och som Styrketräningsinstruktör sedan 2003, vet jag att fokus för bra och ihållande träning är kunskap och motivation.

Jag har en bred kompetens inom styrketräning; både friviktsträning, maskinträning & funktionell träning och även inom olika gruppträningsformer, rörelseträning och stretch. Struktur och rutiner är två nyckelord för mig och tillsammans gör vi en fullvärdig plan för din framtida hälsa och dina utstakade mål. Jag kommer coacha och hjälpa dig, pusha och peppa dig. Ge dig feedback och inspiration
– så att du kan bli ”The best version of you.”

Specialiteter

Diplomerad Aerobicsinstruktör för Sveriges Gymnastikförbund
Interna gruppträningsutbildningar inom Actic
Diplomerad Styrketräningsinstruktör för Actic
Lic. Personlig Tränare för The Academy

Utbildningar

Styrketräning
Gruppträning
Motivation & Inspiration

E-postadress
pt.lund@actic.se
Jobbar på
Lund, Högevall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!