Välkommen till din träningskompis

Actic, Högevall

Lund

Personlig tränare

Sofia Harre-Wallén

Som Gruppträningsinstruktör, med över 20 års erfarenhet och som Styrketräningsinstruktör sedan 2003, vet jag att fokus för bra och ihållande träning är kunskap och motivation.

Jag har en bred kompetens inom styrketräning; både friviktsträning, maskinträning & funktionell träning och även inom olika gruppträningsformer, rörelseträning och stretch. Struktur och rutiner är två nyckelord för mig och tillsammans gör vi en fullvärdig plan för din framtida hälsa och dina utstakade mål. Jag kommer coacha och hjälpa dig, pusha och peppa dig. Ge dig feedback och inspiration
– så att du kan bli ”The best version of you.”

Specialiteter

Diplomerad Aerobicsinstruktör för Sveriges Gymnastikförbund
Interna gruppträningsutbildningar inom Actic
Diplomerad Styrketräningsinstruktör för Actic
Lic. Personlig Tränare för The Academy

Utbildningar

Styrketräning
Gruppträning
Motivation & Inspiration

E-postadress
pt.lund@actic.se
Jobbar på
Lund, Högevall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!