Välkommen till din träningskompis

Actic, Högevall

Lund

Personlig tränare

Peter Bondeson

Jag har mer än 25 års erfarenhet av träning och idrott. Jag har utövat golf under flertalet år, har svart bälte i karate och tävlat i kroppsbyggning. Med mina erfarenheter och breda område riktar jag mig därmed till alla målgrupper. Jag har stor erfarenhet av att jobba med seniorer då jag anser att det aldrig är för sent att börja träna, utan tvärtom viktigare.

Jag sätter dig i fokus och ger dig de verktyg och stöd du behöver för att utöka din livskvalitet, oavsett om det gäller att bibehålla och förbättra din hälsa i allmänhet eller om du har något specifikt mål. Jag finns här för dig.

”Ingenting är omöjligt, vilja leder till förändrig ”.

Utbildningar

  • Int. Lic. Personlig tränare – DS Training School
  • Styrketräningsinstruktör – IFBB
  • Näringslära – Malmö Högskola
E-postadress
peter.bondeson@actic.se
Jobbar på
Lund, Högevall

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!

Frågor och Svar